scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 6-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, iunie-iulie 2009


Parerile cursantilor:

Anamaria :

"Am fost foarte bucuroasa sa particip impreuna cu bebița din burtică la un curs asa de interesant si instructiv.
Sper că va ieși o domnișoară fotograf mai talentată decât mama ei. "
( Anamaria a nascut in data de 7 septembrie 2009, la ora 11, o domnisoară frumoasă și sănătoasă. )

Mihai "Regizorul" :

"Orice lucru trait si orice idee inteleasa dau forma sufletului. Acum, fara falsa emotie, pot sa marturisesc ca am ajuns la un alt nivel de intelegere a vietii si a creatiei... si asta datorita voua ... Ana si Dani.
Va multumesc pentru ca ne-ati pus la dispozitie instrumentele creatiei artistice si nu numai...
stima si respect
Mihai Panaitescu
PS Nu uitati de cei doi frati Api si Shuti care locuiau impreuna, intr-o camera... cam obscura... "

Tiberius:

"Cand am venit la Scoala de Fotografie Sibiu, am crezut ca voi intalni oameni/profesori sobrii, in etate si morocanosi, in schimb v-am intalnit pe voi, plini de viata, care traiti prin ceea ce faceti, gata sa ajutati. Va multumesc pentru ajutorul dat, pentru ceea ce am invatat si pentru rabdarea de care ati dat dovada. Sa nu va schimbati si sa nu incetati sa faceti ceea ce va place.
Cu stima si prietenul vostru,
Tiberius
"

Lucian:

"La cursurile Școlii de Fotografie am participat cu entuziasmul și curiozitatea unei persoane care nu mai facuse fotografii cu un DSLR, nu aveam habar de tehnici de fotografiere, fotocompozitie, utilizarea luminii etc. M-a impresionat modul interactiv de predare, derularea dinamica a cursurilor, utilitatea informatiilor din cursuri si in special sfaturile lui Dani catre noi, invataceii, in orele de practica pe teren. Excursiile tematice au fost foarte utile ca de altfel toate iesirile pe teren. Am incercat sa acumulez cat mai multe cunostinte, in unele cazui m-am "chinuit" sa invat cum sa "impac" diafragma cu timpul de expunere, de exemplu, sa reusesc sa fac fotografii de care sa fiu multumit atat eu cat si profesorii nostri, Ana si Dani. A fost un curs aparte, o experienta inedita si utila, am fost norocos sa am niste profesori si colegi minunati, de la care am avut de invatat si alaturi de care am petrecut o luna deosebita. Sa ne revedem cu bine si sa avem ce ne povesti! "

 

Multumim cursantilor pentru fotografiile de mai sus!