scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 2-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, nov-dec 2008


Părerile cursanților:

Claudiu:

Urmând acest curs am găsit şi am descoperit exact ceea ce aşteptam să găsesc şi anume un început în fotografie atât teoretic cât şi practic. Cursurile au fost destul de complete şi fiecare dintre noi a putut învăţa exact latura din fotografie care îl interesa.
Timpul a trecut prea repede, am simţit nevoia de a aprofunda anumite aspecte din materie mai mult decât altele.
Acest curs este un punct de plecare ptr oricine doreste sa cunoască şi să lucreze cu fotografia şi nu regret nici o clipă că am venit aici.

Călin:

Din punctul meu de vedere cursul acesta m-a ajutat foarte mult, asimilând cunoştinţe de real folos, pentru meseria de fotograf. Daniel şi Ana sunt foarte deschişi la orice, te ajută cu orice fel de indicaţii fără să "ascundă nimic" din cunoştinţele lor. Meseria "se fură" dar la acest curs "meseria se învaţă" explică foarte bine [...]

Mariana:

Aţi intuit necesitatea unui lucru extraordinar: acest curs. Mă bucur că am beneficiat de el, mai precis de prezenţa tuturor şi în special a celor care ne-au învăţat.
Întotdeauna avem ceva de învăţat, indiferent de vârstă.
Pentru mine fiecare zi a fost deosebită, plăcută, interesantă şi constructivă în ce priveşte arta fotografiei şi comunicarea.
Vă doresc succes în continuare şi vă mulţumesc.

Gabriel Tudor :

- Super curs, inedit şi în acelaşi timp util urbei
- Stilul de predat modern, cursiv şi pertinent
- Locaţia -> exact ceea ce inspiră; [...]

Sorin:

Am să încerc să cuprind în câteva cuvinte părerea mea despre acest curs: a fost cea mai tare şcoală pe care am făcut-o şi care spre deosebire de celelalte mi-a şi plăcut foarte mult, mă bucur foarte mult că am reuşit să fac cursul acesta de care aveam mare nevoie în Sibiu şi mi-a prins foarte bine. Nu am decât cuvinte de laudă despre acest curs.
Frumuseţea cursului şi "setea" de a nu lipsi de la nici un curs a constat şi în colectivul foarte plăcut!

Multumim cursantilor pentru fotografiile de mai sus!