scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 17-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, septembrie - noiembrie 2010






Multumim cursantilor pentru fotografiile de mai sus si pentru cadoul nemaipomenit!
Cu siguranta cel mai bun Nikon D3s... Vedeti mai jos:

tort




Parerile cursantilor:

Alin :

"Multumim pentru tot, sa ne fie de ajutor in viata, sa fie o noua porta spre multe trepte de urcat. "

Tavi :

"M-am simtit bine, am cunoscut oameni minunati, am invatat foarte multe si sunt foarte multumit de aceste sase saptamani, sper sa-mi folosesasca in viitorsi promit sa ve mai caut.Sa va ajute Dumnezeu sa aveti multe cursuri la activ cu multi cursanti."

Olimpia :

" A fost un curs foarte frumos, unde am avut ocazia sa invat sa fac fotografii frumoase si interesante, am invatat multe lucruri care ne vor ajuta pe viitor. Ma bucur ca am avut parte si de niste colegi super care au facut atmosfera si mai placuta.
Recunosc ca cele mai multe lucruri le-am invatat pe ultima suta de metri, dar am reusit si ca o recomandare as zice , ca mai multa practica nu ar strica, excursii etc.... ma refer la faptul ca eu de exemplu invat si pricep mult mai repede in practica decat din teorie.
Va felicit pentru initiativa voastra de a face acest curs si de a ne initia pe toti in arta fotografiei.
Cu siguranta voi pastra legatura!
"

Cipi :

"O experienta la care as vrea sa mai particip. Este exact ceea ce mi-am dorit atunci cand am luat decizia sa investesc intr-un curs de fotografie. nu foarte stufos, dar la subiect. Multe multumiri lui Dani si Anei pt. efortul depus pentru a ne lumina imaginea in ceea ce este fotografia. "

Lorand :

"A fost un curs foarte ok, m-am simtit foarte bine si intre timp am invatat ceea ce imi place. nu imi pare rau ca m-am inscirs la acest curs."

Mara :

"Multumesc inca o data pentru sansa acordata!
Mi-a placut foarte mult, pacat ... parca a durat foarte putin..."

Ana :

" Parca incepeau sa cada funzele... acum s-au golit crengile. Eram si noi pe acolo fotografiind. Si in perioada asta am invatat multe, mi-am deschis ochii, am cunoscut lumina... Nu putea fi altfel, a fost un curs minunat. nici nu ma asteptam cand m-ai intrebat care-mi sunt asteptarile de la acest curs, ca vom lega prietenii, vom sadi zambete. Incepand de la Niels Holgerson pana la Tavi Veverita si Nikonul taiat, piesa cu piesa am construit imaginea unor saptamani mai mult decat placute.
Mai venim, ne vom mai vedea si cu siguranta vom mai fotografia, dar acum s-a pus pe chipurile noastre un suras cald...
Cam atat ca vrea Flay sa scrie, dar sa nu uitam "praf pe senzor!" :)"

Flay :

"Niciodata nu am fost bun la compuneri. Mai ales dupa un pahar cu vin se vor observa greselile si voi fi depunctat de colega Ana.
Va felicit pentru aceasta idee si ma bucur ca v-am cunoscut. Din toti anii de scoala sunteti cei mai cool si mai distractivi profesori.
Am invatat multe si am descoperit o noua lume, fotografia. Sper sa ajung sa povestesc cursantilor cat si necunoscutilor tot ceea ce m-a remarcat prin fotografie. Este un limbaj prin care poti comunica si cu persoanele cu handicap, respectiv surdo-mutii.
Ar fi multe de spus dar am sa ma opresc aici.
"Praf pe senzor" si multa sanatate ca le rezolvam pe toate
"

Patrick :

"Vreau sa incep prin a va multumi pentru oportunitatea de a participa la cursul organizat de voi.
Daca nu erat voi asa cum sunteti, profesionisti, prietenosi si de gasca, cursul acesta nu ar fi fost nici pe jumatate de bun si de memorat. Sa stiti ca faceti o treaba foarte buna!!!
Pana sa vin la acest curs nu aveam curaj sa fac poze in modurile P, S, A si de M sa nu mai vorbim.
"Sa va rupeti un picior la trepied" :))))) =)))
"

Holger :

"Draga curs,
Cateodata se intampla anumite lucruri care te fac sa te gandesti la ce frumos a trecut o perioada de timp in care inveti multe lucruri chiar daca timpul este scurt dar te-ai simtit foarte bine alaturi de niste oameni care la inceput chiar daca au fost straini ne-am inteles foarte bine. Prin faptul ca am format o echipa am datorat asta la doi oameni nemaipomeniti Dani si Ana. Va multumesc pentru tot si sa auzim de bine!"