scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 31-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din Sibiu, septembrie - octombrie 2012


Părerile cursanţilor:

Dan:
" Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat și vă salut cu tot respectul. Totul a fost frumos."

Dana:
" Indiferent cât și pe unde aș fi citit despre fotografie, poate aș fi reușit să mă desprind cu anumite noțiuni și aș fi putut să le pun în practică dar aș fi pierdut mult dacă nu veneam la voi. Sunteți minunați amândoi și școalal de fotografie vi se potrivește ca o mănușă. Jos pălăria și pentru dăruirea, sufletul pe care-l puneți și stilul de a explica. O să âmi lipsească weekendurile cu voi. Mulțumesc!"

Adi:
" Îmi rezerv dreptul de a nu vă mulțumi decât pentru răbdarea, priceperea și plăcerea de care ați dat dovadă pe perioada acestui curs minunat. Pentru mine rămâneți în continuare profesorii mei pentru că sunt sigur că mai am multe de învățat și multe lucruri pentru care să vă mulțumesc de acum încolo. Este doar începutul!"Ioana:
"M-am inscris la curs ca sa invat. Si am invatat. M-am inscris ca sa ma simt bine. Si asa a fost! M-am inscris ca sa cunosc oameni noi. Si acum am noi prieteni.
Dumnezeu ne-a harazit oameni. Cu suflet. Sufletul ne cere hrana iar hrana devine pasiune. Pasiunea ne hraneste sufletele si devenim OAMENI. Diferenta dintre orice curs de fotografie si al vostru ati facut-o voi, Dani si Ana, voi care m-ati ajutat sa descopar ca asa cum chitaristul isi acordeaza chitara inainte de concert, fotograful isi seteaza aparatul pentru ca mai apoi acordurile de chitara sa devina tonuri de culoare iar linia melodica sa se transforme in imagine. Imagine menita sa-ti hraneasca sufletul, sa-ti aduca zambetul pe chip, sa te faca sa oftezi, sa te faca sa cercetezi linii, contururi, nuante, forme, oameni. Asa cum intrebarea “De ce frumosul e frumos” mi-a rasunat in minte zile intregi… si inca imi mai rasuna, am inceput sa caut frumosul din tot ce ma inconjoara din nou, insa de data asta pentru a-l surprinde si transpune in fotografie. Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu mult exercitiu sper ca intr-o zi sa reusesc asta in asa fel, ca la randul meu sa va urmez exemplul si sa fac o diferenta. Sunt putini oameni care reusesc sa-si puna amprenta pe sufletul altor oameni, iar voi ati reusit sa faceti asta in ceea ce ma priveste.
Cu mult drag,
o noua prietena si un ALT OM"

Vă mulţumim dragi cursanţi pentru fotografii şi pentru rândurile frumoase de mai sus şi pentru tot efortul pe care l-aţi depus pe toată perioada cursului!
Vă mulţumim!