scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 21-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, mai-iunie 2011


Parerile cursantilor:

Carmen :

"Şi s-au terminat orele de curs, dar asta nu înseamnă că ar trebui să încheiem colaborarea. Câştigul cel mai mare pe care îl am de pe urma acestui curs, pe lângă noţiunile despre fotografie, sunt oamenii pe care i-am întâlnit. Oameni cu aceleaşi preocupări, aceeaşi pasiune care ne face să vorbim aceeaşi limbă
Dacă cineva vine şi vă cere socoteală puteţi să le spuneţi din partea mea următoarele:
- fursecurile şi ceaiurile au fost cele mai gustoase şi numai bune după o zi de muncă
- modul de predare: pe înţelesul tuturor, cel puţin eu am găsit aici răspunsuri pentru nedumeririle mele
- când vii aici nu vii la şcoală, eşti în familie.
Speranţa mea este că ne vom mai întâlni şi cu alte ocazii, să facem ieşiri. "

Nicu:

" :) Am învăţat câteva lucruri importante, atât legate de fotocompoziţie cât şi de jocul cu lumina. Dincolo de asta am mai învăţat că pe lângă chestiile generale sau aşa cum le spune Dani "de bun simţ" există o doză mare de subiectivism în ce priveşte judecata estetică a fotografiei.
Multumiri lui Dani că s-a gândit să facă şcoala aceasta în Sibiu, mulţumiri Anei pt răbdarea extraordinară de la sesiunile tehnice de prelucrare.
Mă bucur că am venit şi că am cunoscut câteva persoane deosebite, inteligente şi de fineţe. "

Gabriela:

" A fost un curs intens, practic, în care am simţit că am învăţat multe. Sper să ne întâlnim cât mai des pentru practică şi altele. Vă mulţumesc frumos pentru tot."

Alex:

"Multe mulţumiri pentru multa atenţie pentru pasiunea noastră care, în felul ăsta, promite să devină ceva mai mult, pt ieşiri, pt grătare (pentru mujdei, mai ales pentru mujdei:)), pt biscuiţii de la curs, pt şansa de a cunoaşte oameni de valoare şi pentru gândul că dacă acest curs a avut un "timp de expunere" scurt, în urma lui rămâne o "fotografie" care va rămâne o fotografie plăcută pt fiecare. "

Andreea :

" Cursul foto a fost extraordinar. Chiar îmi par rău că s-a terminat. Am avut nişte colegi de treabă şi nişte profesori care mi-au deschis orizonturile. Vă mulţumesc pentru tot."

Daniel :

" În primul rând vreau să mulţumesc Anei şi lui Dani pentru toate cele învăţate şi profesionalismul cu care au dat dovadă în cele 7 săptămâni de curs. Cursul pot să-l recomand oricărui pasionat de fotografie. Pe scurt, sunt foarte mulţumit de cele învăţate la curs. "

Haribo (Anca) :

" Mult aşteptatul curs, din păcate a luat sfârşit. Mulţumesc profesorilor pentru răbdarea şi bunăvoinţa lor de a ne învăţa numai lucruri bune şi interesante.
Am învăţat lucruri noi la care nici nu mă gândeam, şi am legat prietenii care sper să ţină tot restul vieţii.
Vă mulţumesc pentru tot ce m-aţi învăţat şi pentru dulciurile zilnice :) Sper din suflet să ne mai întâlnim în excursii sau cu orice ocazie (fotografică).
Vă îmbrăţişez! "

Raluca :

"Recunosc... habar nu aveam cum se ţine corect un aparat fot în mână. Am avut multe de învăţat, şi mai mult de atât, doi profesori pe măsură, de la care a fost o plăcere să învăţ. Vă mulţumesc Ana şi Dani, aţi fost şi sunteţi minunaţi, mulţumesc şi colegilor şi sincer sper să ne revedem măcar o dată pe lună :-) Acest curs nu a fost nimic din ce mi-am imaginat, adică ceva plictisitor, formal care te face să-ţi doreşti să se termine cât mai repede. Din păcate a fost prea scurt dar, voi aştepta cu nerăbdare viitoarele excursii (Dani încearcă totuşi să nu fie ceva ce mi-ar dăuna grav sănătăţii... şi dacă tot e... anunţă-mă din timp să nu mai dau banii aiurea pe ţigări)
Vă mulţumesc încă o dată şi vă pup!"