scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


Promoțiile 37 & 38 ale Școlii de Fotografie Image Art din Sibiu, mai - iulie 2013


Părerile cursanţilor:

Margot:

"Mulţumesc pentru tot ce am învăţat aici: lucruri noi şi interesante!! :)
Datorită vouă am cunoscut universul fotografiei care mă fascinează pe zi ce trece tot mai mult.
Vă consider nişte oameni frumoşi şi cei mai BUNI profi pe care i-am avut vreodată. Să rămâneţi tot aşa! "

Iuli:

"Noutate - bucurie - prietenie ... (citiţi voi printre rânduri)... Vă pup! "

Flavia:
" A fost o experienţă minunată, unică! Am cunoscut oameni speciali, dedicaţi, răbdători şi foarte buni profesori: felicitări Dani şi Ana! Sper să continuaţi ceea ce faceţi, în aceeaşi manieră, să mai treacă prin mâna voastră dibace încă cel puţin 50 de generaţii :)) Sper să ne mai revedem la o plimbare pe culmi înalte de la Sâmbăta, nu de alta dar s-a terminat siropul de bujorei :)"

Monica:
" Mulţumesc, în primul rând, pentru faptul că m-aţi făcut să privesc lucrurile şi dintr-un alt punct/unghi de vedere. Sunteţi nişte super-profesori, ascultaţi-mă că ştiu despre ce vorbesc :) şi nişte super-oameni. O adevărată sursă de inspiraţie! "

Anca:
" Clipe minunate alături de oameni deosebiţi! Ana şi Dani, sunteţi atât de speciali, vă doresc tot binele din lume, mult succes şi cât mai mulţi studenţi pe care spă îi învăţaţi (la fel ca pe noi ) pas cu pas, "tainele" fotografiei!"Vă mulţumim dragi cursanţi pentru fotografii, pentru rândurile frumoase de mai sus şi pentru tot efortul pe care l-aţi depus pe toată perioada cursului!
Vă mulţumim!