scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 11-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, febr. - martie 2010


Parerile cursantilor:

Eugen :

"Am fost onorat si incantat sa particip la acest curs.
Aici am descoperit dincolo de experienta, profesionalism si pedagogie de calitate - oameni asa cum am sperat si simteam ca voi gasi in Ardeal.
Este o ocazie cum rar am intalnit sa ascult un senior in acest domeniu.
In concluzie: JOS CU PALARIA!"

Nelutu :

"Acest cursa insemnat in primul rand o experienta care si-a gasit un loc in sufletul meu. Am avut norocul sa parcurg aceasta experienta alaturi de oameni deosebiti, cu care sper sa ma intalnesc si cu alte ocazii. felicitari pentru ambii profesori care au reusit sa raspunda tuturor intrebarilor care s-au adunat de-a lungul timpului, de cand am facut cunostinta cu primul aparat de fotografiat. A meritat sa imi sacrific 7 weekenduri pentru acest curs? DA, cu certitudine! Imi pare rau ca s-a terminat atat de rapid, o sa-mi fie dor de toti. Felicitari pentru aceasta Scoala de Fotografie, imi place sa cred ca voi mai avea ocazia sa particip si la alte cursuri sau workshop-uri organizate de IMAGE ART! Plec cu regret, Insa cu speranta ca ne vom revedea!"

Adi :

"In primul rand vreau sa le multumesc celor doi profesori pt ca au avut atata rabdare cu mine in tot acest timp. Pt mine este un nou inceput si cu ajutorul lor am realizat ca a fost un lucru intelept sa aleg acest drum, adica fotografia. o sa fiu sincer dar inainte nu as fi crezut nici cand ca am sa apreciez atat de mult acest domeniu. Am inceput acest curs pentru a face o afacere din fotografie dar am ajuns chiar in acest scurt timp sa pun suflet daca se poate spune asa, in fotografiile pe care le fac.
Chiar daca a trecut atat de repede am reusit sa cunosc niste oameni deosebiti, cu care sper sa mai am ocazia sa ii revad. Va multumesc pt tot!"

Marin :

"Ce sa-ti spun? A meritat!. "

Cristi :

"Ma bucur ca am participat la acest curs chiar daca am venit de departe, dar sper sa pastram legatura in afara cursului pt o colaborare. Mersi pt tot. "

Catalina :

"O sa vorbesc despre sentimentul de a t simti MIC. "MIC" metaforic vorbind. La inceputul acestui curs am constatat ca sunt o persoana cu cele mai minime cunostinte despre fotografie. povesteam cu ai mei colegi despre bazele pe care le aveam in acest domeniu. Stupoare! Eu eram printre incepatori, ceilalti, cu exceptiile de rigoare, profesasera timp de 15 ani, u alt coleg era a 3-a generatie de fotografi in familie s.a.m.d. Chiar imi puneam frecvent intrebarea"Ce cauta acesti oameni la un curs de fotografie?" Multi doreau sa invete cat mai multe. Ei considerau ca niciodat nu o sa spuna e suficient, mai ales in fotografie.
Ceea ce doresc sa afirm este ca la finalul cursului, sentimentul meu de inferioritate a disparut complet! Pare o minune pt. mine! Dar aceasta multumire se datoreaza in special extraordinarilor profesori Dani si Ana!!! Felicitari din tot sufletul. Faptul ca eu, de la un nivel inferior, mediocru de a face fotografii, am progresat la un nivel satisfacator, nu se poate descrie in cuvinte. Dani si Ana, prin modul lor de predare si de a interactiona cu noi, au depasit de mult granita profesor-elev. Reusita mea ulterioara se atoreaza in proportie de 80% lor si modului de a ma motiva sa fac fotografii din ce in ce mai reusite!
Fotografia pt mine e un hobby, hobby-ul presupune sa pui suflet. Asa ca tot din suflet va spun MULTUMESC Dani si Ana!"

Ioana:

"Bun. Cu ce sa incep? Hmm Ce au fost incredibile si de apreciat? Modul in care transmiteti cunostiintele ce sunt impletite cu umanismul, rabdarea si pasiunea. Pe 13 februarie mi-am inceput calatoria in lumea fotografiei si deseori m-am simtit descurajata de partea tehnica. Impreuna ati creat armonie si va completati. De la fiecare am invatat cate ceva. Insa preponderent de la tine dani, solicitandu-si ochiul critic si consumandu-si resurse mari de rabdare. multumesc pentru tot!"

 

Multumim cursantilor pentru fotografiile de mai sus!