scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 4-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, martie-apr 2009


Părerile cursanților:

Ana-Maria :

"Ca novice în domeniu, cursul mi-a prins foarte bine; mi-a intensificat interesul pentru fotografie și mi-a făcut ultimele 6 weekend-uri plăcute, datorită atmosferei prietenoase și relaxante asigurată de dascăli și colegi.
Vă mulțumesc și sper să ne revedem curând! "

Emanuel:

"Am venit cu mare placere la curs și am învățat multe lucruri, dar mai ales am învățat că mai am multe de învățat :-)
Keep up the good work! "

Andra:

"Sinceră să fiu, când am auzit pentru prima dată de PPI și DPI, am crezut că peripeția în care m-am întremat va fi lungă și dificilă. Într-un fel, așa a și fost! Am auzit multe vorbe cu greutate, am primit și o poreclă, dar mai presus de toate, am câștigat o experiență pe care nu o voi putea uita niciodată. Vă mulțumesc că m-ați lăsat să fiu "bebelușa" grupului și sper să cresc mare și să... ne auzim cu bine! "

Albert:

"Am cunoscut doi oameni care știu ce fac și ce vorbesc! Mă bucur că fac cursul acesta și ca nu este facut superficial! "

Ilie:

"Este mult peste ce speram să găsesc la Sibiu, am învățat multe și am cunoscut oameni care merită să fie felicitați și admirați.
Mult succes! "

Iacob:

"Mare mi-a fost bucuria să aflu de această școală și mai mare după absolvire. Acum doar încep să realizez fotografii bune căci până acum erau doar poze la grămadă. "

 

Mulțumim cursanților pentru fotografiile de mai sus!