scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 15-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, iulie - august 2010


Parerile cursantilor:

Angela :

" Ma bucur ca intrebandu-ma cineva <<Acest curs a fost exact cum te asteptai?>> am putut sa raspund <<Da, chiar este!>>, daca consider ca este exact ceea ce asteptam, este foarte bine. Va multumesc, va urez mult succes si cat mai multi cursanti!"

Diana :

"In primul rand ma bucur ca v-am cunoscut, sunteti doi oameni extraordinari si in al doilea rand daca ati reusit sa ma faceti sa ador fotografia si mai mult ..., va multumesc!!
Pacat ca nu dureaza mai mult cursurile :)
"

Sebi :

"Am plecat in startul acestui curs impins in special de o necesitate... de a invata notiuni si instrumente pentru a face fotografii bune. Am descoperit insa o lume deosebita care se afla inaintea declansarii aparatului foto. Am descoperit o lume care ma indeamna la perfectiune, sa imi doresc mai mult si sa cantaresc in mod diferit fiecare cadru din fata ochilor.
Va multumesc pentru acest microb pe care ati reusit sa mi-l insuflati, va multumesc pentru atmosfera extraordinara pe care ati creat-o prin acest curs si pentru relatiile bune care s-au nascut aici."

Madalina :

"Va multumesc pentru rabdarea acordata in timpul acestor ore de curs, care au fost SUPER-MEGA-EXTRA interesante. Sper ca familia din care am facut parte 6 saptamani sa ramana la fel de calda si primitoare."

Ana-Maria :

"Acum am si dovada ca intuitia nu m-a inselat: nu am batut degeaba drumul de la Bucuresti la Sibiu si inca de mai multe ori...
As mai sta..."

Multumim cursantilor pentru fotografiile de mai sus!