scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 26-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, octombrie - decembrie 2011

Părerile cursanţilor:

Timea:
"Dragi profesori,
Va multumesc foarte mult pentru oportunitatea de a studia fotografia cu voi! A fost un cadru foarte relaxat si prietenesc, unde am venit in fiecare week-end cu mare drag!
Sper sa ne revedem cat mai curand! Aaaa… si scuze daca uneori am avut gura prea mare :) Nu cu rea intentie!"

Daniel:
"In zilele anterioare ma gandeam sa aman examenul, dar am realizat ca nu conteaza ce prezint la examen, ci ceea ce am invatat pe timpul cursului.
Am invatat foarte multe lucruri despre fotografie si despre ce vrei sa vada ceilalti in fotografiile personale.
Va multumesc  foarte mult pentru intelegerea pe care ne-ati oferit-o in timpul cursurilor. Sper ca pe viitor cand va trimit o poza sa va placa ce vedeti."

Ciprian:
"Dragi prieteni,
In primul rand vroiam sa va multumesc pentru toate sfaturile, parerile si povestile impartasite. Am venit la curs cu o mica retinere pentru ca nu stiam la ce sa ma astept dar am intalnit oameni deschisi si dornici sa ne impartaseasca tot ce stiau pentru a ne imbunatatii atat ca fotografi cat si ca oameni, pentru asta eu va multumesc si sper ca in viitor sa ramaneti la fel ca sa se bucure si generatiile urmatoare de cursanti"

Cristi Gros:
"Va multumesc!"

Cristi Scurtu:
"Cand m-am inscris la curs nu stiam prea multe despre fotografie. De fapt nu stiam sa folosesc prea bine aparatul. Acum sunt multumit de ceea ce am invatat si sper sa am ocazia sa si demonstrez ceea ce pot."

Anonima:
"Am inceput cursul fara sa stiu sa folosesc macar aparatul foto, am invatat extrem de multe, si sunt foarte multumita de tehnica de predare.
Am ajuns prieteni si cred ca asta e idealul atunci cand predai."