scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 20-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, februarie - martie 2011


Parerile cursantilor:

Adrian Baiasu :

"In primul rand, am asteptat cu nerabdare inceperea acestui curs, deoarece doream cu nerabdare sa invat despre fotografie de la nivelul de incepator . Aveam in timpul acela anumite steptari insa acestea mi-au fost intrecute datorita acestor doi oameni deosebiti Dani si Ana care au rabdare si harul de a ne explica anumite teorii despre fotografie, incat acestea au fost intelese de toata lumea. De asemenea ne-au format intr-un grup strans, au creat o atmosfera placuta , destinsa la care cu drag am participat.
Un singur regret am, regretul ca acest curs s-a sfarsit , insa cu totii o sa ramanem prieteni, o sa ne reintalnim, mult mai experimentati in fotografie si o sa ne aucem aminte cu drag de momentele petrecute la acest curs."

Florian:

" Oricine detine un aparat are nevoie de cunostinte. Altfel pozele raman doar poze. Dupa curs incet si cu grija pot deveni fotografii. Va multumesc frumos pentru tot si sper sa ne vedem in curand la ma multe workshopuri."

Gellert :

" Abia asteptam sa inceapa cursul, eu am fost primul care s-a inscris. Cursul m-a ajutat foarte mult, peste asteptari. Nu voi deveni profesionist dar incep viata de fotograf cu multe elemente de baza care cu timpul va evolua. Multumesc. "

Marius :

" Un singur sfat am pentru cei care vor sa inceapa acest curs: Inscrieti-va!!! Pentru iubitorii fotografiei si nu numai, acest curs este inedit , avand niste profesori de exceptie care fac totul sa para foarte usor dar si extraordinar e frumos, multumesc Daniel, multumesc Ana! Multa bafta in continuare si mult succes noilor cursanti. "

Adrian Vlaicu :

"Ma bucur ca am reusit ceea ce imi doream de foarte mult timp, si anume sa aflu mai multe despre ceea ce inseamna arta fotografica .
Am reusit sa acumulez ceva informatii si am aflat raspunsul multor intrebari.
Am intalnit foarte multi pasionati de arta fotografica si am reusit sa imi maresc cercul de prieteni. Va doresc tuturor succes in tot ceea ce intreprindeti si sa ne revedem cu bine si cu placere tot timpul."

Cristina :

" M-am inscris la acest curs (ultima) cu dorinta de a intelege mai multe lucruri despre un domeniu cu care doar cochetam. Acum, dupa ce am terminat , pot spune ca am descifrat tainele unei arte care inseamna mult mai mult decat pare la prima vedere.
Dani si Ana ne-au invatat la modul frumos ceea ce aveam de asimilat, organizat, cum s-ar spune "de la A la Z", si chiar au fost niste profesori "de treaba". In plus, aici am gasit niste prieteni care te-ar ajuta la nevoie.
Dragi fosti colegi, sa nu va raciti (vorba d-lui Fred Nuss), sa exersati si sa aveti mereu lumina buna!
Ana si Dani, sa ramaneti mereu la fel de binevoitori , simpatici si profesionisti! Multa bafta! "

Alina :

" Sincer, nu mi-a placut... ca a durat putin :). Sunt foarte bucuroasa ca am facut acest pas de a ma inscrie la acest curs, daca stiam de el cu siguranta o faceam mai devreme. A fost o perioada in care am cunoscut oameni noi, minunati, interesanti si sper sa tin legatura cu voi toti pe viitor. Despre Daniel si Ana am numai cuvinte de lauda, mia- placut sistemul lor de predare, sunt glumeti, deschisi si imi sunt tare dragi.
P.S. Oricand aveti drum la Viena nu ezitati sa-mi dati de stire, poate va pot fi de folos cu ceva.
Va pup pe toti, sunteti minunati si bafta tuturor! Oriunde mergeti, nu uitati ... APARATUL FOTO!!
"