scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 23-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, septembrie - octombrie 2011


Părerile cursanţilor:

Esther:

"Dragii mei profesori,
mă simt copleşită de toată experienţa prin care am trecut şi entuziasmată faţă de rezultatul neaşteptat , dar pe deplin satisfăcător pe care l-am obţinut. Mi-am dorit mult să particip la un curs la care să acumulez cunoştiinţe în domeniul fotografiei, însă între timp , între sentimentele de nesiguranţă şi deznădejde pe care le-am resimţit în momentele în care simţeam că sunt înconjurată de profesionişti, iar eu nu reuşesc să mă ridic la nivelul aşteptărilor, am descoperit oameni pasionaţi, dedicaţi, a căror atitudine m-a provocat să lupt în continuare. Vă mulţumesc mult pentru noua paradigmă pe care am descoperit-o cu ajutoprul vostru. Dani şi Ana, asupra fotografiei, dar şi a caracterului uman frumos, modest dar radiant pe care l-ati transmis pe parcursul acestor săptămâni. Sunteţi un exemplu pentru mine de artişti, dar mai mult decât atât, de oameni. Vă rog să transmiteţi în continuare valorile care vă caracterizează şi mulţi alţi fotografi să fie inspiraţi de voi!"

Sebi:

"Înainte să încep cursul credeam că ştiu să fac poze... Mi-am dat seama că NOT! A fost o experienţă faină şi promit că am avut ce învăţa.
Pentru Dani şi Ana... mulţumesc pentru profesionalismul cu care ne-aţi întâmpinat şi pentru toate lecţiile pe care ni le-aţi dat.
FELICITĂRI PENTRU TOŢI COLEGII!!! şi la cât mai multe declanşări..."

Sorin:

" Mi-a făcut foarte mare plăcere să învăţ multe lucruri pe care nu le ştiam şi nu credeam că le voi învăţa vreodată. Pentru Dani şi Ana am numai cuvine de laudă, nişte oameni de nota 10+ de la care chiar ai foarte multe de învăţat, într-un cuvânt, nişte adevăraţi profesionişti foarte pasionaţi de ceea ce fac şi sunt foarte deschişi în orice problemă ai avea, că ţine de photo sau de photoshop şi atât cât ţin şi alte probleme
Le sunt recunoscător tuturor colegilor care sunt nişte oameni foarte de treabă şi cu care nu credeam că o să fiu atât de deschis şi de apropiat.
Vă mulţumesc tuturor pentru tot timpul acordat. SUCCES ŞI MULTĂ BAFTĂ ÎN CONTINUARE !"

Iulia:

" Cad frunzele. Sună banal şi plictisitor, ştiu, dar chiar cad. Se unduie lin în drumul lor spre pământul moale. Şi prind în zborul lor lumini jucăuşe venite din cer.
Copilul râde. Şi râde frumos împingând cu picioruşele lui frunzele odihnite pe pământ. Atunci, chiar în acel moment se imortalizează clipa.
Aşa am învăţat aici să fac fotografii. Am înţeles că "frunzele cad" şi "copilul râde" sunt momente surprinse cu sufletul în zeci de cadre şi unghiuri.
Mulţumesc pentru profesionalismul şi dăruirea pe care ni le-aţi oferit.
Copilăresc şi sentimental închei aceste rânduri: ce toamnă frumoasă a fost! Şi ce cădere de frunze! "

Loredana:

"Pentru că am învăţat în 6 săptămâni de curs mai mult decât în patru ani de facultate şi pentru că am ajuns să iubesc, să visez şi să respir fotografie Vă mulţumesc!"

Lavinia (So, Pişpirica...):

" "Eu sunt mic tu fă-mă mare"... şi aşa aţi şi făcut. Mi-aţi dat încredere, curaj şă zbor şi să experimentez cel mai frumos lucru din viaţa mea - fotografia.
Aţi fost, sunteţi şi veţi fi nişte oameni deosebiţi cum nu am prea întâlnit până acum. Lăsând la o parte orice paradox, vă consider parte din ceea ce sunt ca fotograf şi am şi vreau să vă mulţumesc pentru tot. Sper ca şi pe viitor să aveţi parte de aceeaşi recunoştinţă pe care v-o port eu şi sper ca acest sfârşit de curs să reprezinte doar începutul unei lungi şi frumoase prietenii.
Cum spunea Tina Turner: You're simply the BEST! "

Max:

"Am dorit de multă vreme să fac acest curs şi în prezent mă bucur că am reuşit să fiu alături de voi. Mi-a făcut foarte mare plăcere, chiar dacă poate am fost mai neatent timp de aceste 6 săptămâni. O să îmi fie dor de voi şi sper să ne mai întâlnim toţi din această grupă şi alte dăţi. A fost un curs mult mai util şi plăcut decât multe alte cursuri. Vă doresc spor la activităţi pe viitor "

Adela:

" "Profesionist" şi "perfecţionist" - rar îmi este dat să întâlnesc cu adevărat astfel de persoane, deşi foarte mulţi îşi însuşesc pe nedrept calităţile astea. Cursul foto mi-a dat ocazia însă, să întâlnesc doi adevăraţi profesionişti şi perfectionişti - Dani şi Ana. Fac totul din pasiune, cu drag pentru fotografie şi asta se simte şi se transmite şi cursanţilor."