scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 27-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, februarie - aprilie 2012

Portofoliul de fotografii realizat de Christian Drăghici

Portofoliul de fotografii realizat de Lucian Bozdog

Portofoliul de fotografii realizat de Canciu Mihai

Portofoliul de fotografii realizat de Sergiu Hancu

Portofoliul de fotografii realizat de Iulia Suciu

Portofoliul de fotografii realizat de Anișoara Mogoașe
Portofoliul de fotografii realizat de Mihai Simu

Portofoliul de fotografii realizat de Alexandra Belașcu

Portofoliul de fotografii realizat de Alexandra Georgescu

Portofoliul de fotografii realizat de Ioan Petcu

Portofoliul de fotografii realizat de Tiberiu Prioteasa

Portofoliul de fotografii realizat de Alexandru Topîrceanu


Părerile cursanţilor:

Tibi:
"Dragi prieteni,
Îmi permit să vă spun prieteni, pentru că pe parcursul acestor săptămâni am primit atât cunoştinţe cât şi prietenie.
A meritat foarte mult efortul, fiecare minut petrecut împreună.
Cu bune, cu rele, cu glume, cu bancuri şi mai ales cu lucruri noi în domeniul foto... săptămânile acestea îmi vor rămâne în minte cu siguranţă o viaţă întreagă."

Neluţu:
"În primul rând încep cu un sincer mulţumesc. Sunteţi extraordinari. Toată această perioadă care nu a fost uşoară a adus ceva transformări în mine. Nu credeam că o să ajung să pricep ceva din fotografie."

- :
"Sincer regret că timpul a zburat atăt de repede la cest curs, regret din pricina faptului că aici am petrecut clipe frumoase alături de două persoane calde Dani şi Ana, dar totodată sunt bucuros că am avut prilejul să cunosc aşa oameni minunaţi, şi că mi-am îmbunătăţit mult cunoştinţele mele în domeniul fotografiei. Vă mulţumesc şi vă apreciez pentru ceea ce faceţi!"

Ani:
"Aş vrea să încep prin a spune că a fost cea mai bună alegere când am ales acest curs. A fost o experienţă pe care nu o uiţi cât trăieşti fiind prima oară când eşti introdus în lumea fotografiei! Am învăţat mult într-un timp scurt iar asta s-a datorat profesorilor minunaţi care ne-au ajutat extraordinar. Pe lângă profesori ne-au fost şi prieteni. Vă mulţumesc şi vă datorez mult!"

Mişu:
"Când la curs eu am venit
O lume nouă am descoperit
Prin obiectivul foto, mereu eu am privit
Timpul fugar mereu, eu l-am oprit
Liber l-am lăsat doar după ce mi-a dat
O urmă în istorie surprinsă pe aparat
Colegii se mai miră de unde-mi vin idei
Vă spun, e foarte simplu: totul e din condei
Aşa că dragi colegi, sper să ne revedem
Să fim iar o echipă şi să ne veselim
Să facem poze multe, pe digital sau film
Pînă ne lasă ochii sau o să murim

A fost o perioadă frumoasă din viaţa mea de care îmi voi aduce aminte şi o voi retrăi de câte ori peste poze mă voi uita. Mă bucur că am intâlnit oameni pasionaţi şi foarte iubitori, am fost o familie în care m-am simţit excelent.
Ana şi Dani vă mulţumesc pentru tot..."

Iulia:
"Există o zicală "Când umbli cu trandafiri, chiar dacă nu eşti trandafir, totuşi păstrezi multă vreme parfumul lor". Aşa a fost şi acest curs, multă vreme de acum încolo ne vom aminti ceea ce am învăţat şi ne va fi piatră de temelie în arta fotografiei. Mai mult am avut plăcerea să vă avem profesori. Sunteţi profesionişti în tot ceea ce faceţi, aţi realizat un curs foarte bine structurat, care împreună cu talentul vostru didactic îl face minunat. Nu în ultimul rând vă admir pentru atmosfera pe care aţi creat-o. M-am simţit foarte bine, am învăţat enorm, îmi dau seama că sunt de-abia la începutul drumului şi îmi pare nespus de rău că s-a încheiat. Vă mulţumesc! "     

Alexandra B.:
" Am distins cu greu la început de ce orele de curs au devenit ca un magnet... o evadare din obiceiurile cotidiene sau descoperirea unui nou hobby? Răspunsul a venit de la sine odată cu orele practice... entuziasm, aventură, adrenalină au îmbrăcat baza teoretică a acestei arte.
Mulţumesc pentru faptul că am descoperit o lume nouă prin ochii fotografului. Felicitări pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă. Multă baftă pe viitor!"
    

Alexandra G.:
"Prima şi prima dată când am păşit... am căzut. Am dat cu nasul de calorifer. A doua oară am pornit mai greu... dar nu m-am mai oprit"     

Luci:
""Albu-i alb şi negru-i negru", cât mai puţine tonuri de gri într-un curs de la A la Z pentru orice nivel. N-am crezut că în şase săptămâni, oameni care pun pentru prima oară mâna pe un aparat foto , în adevăratul sens al cuvântului, reuşesc să realizeze "fotografii de excepţie"
Mulţumesc pentru răbdare şi îndrumare"
    Vă mulţumim dragi cursanţi pentru fotografii şi pentru rândurile frumoase de mai sus şi pentru tot efortul pe care l-aţi depus pe toată perioada cursului!
Vă mulţumim!