scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 10-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, nov-dec 2009


Parerile cursantilor:

Elena :

"Acest curs face parte (si nu cred ca doar dupa parerea mea) din categoria acelor lucruri frumoase, rare, care nu dureaza mult, trezindu-ti instinctivul: "mai vreau o data". Deci, ca orice lucru din aceasta categorie -- NEPRETUIT. Toata admiratia celor ce au dat nastere unui asemenea lucru. "

Vlad :

"Chiar nu ma gandeam sa-mi fac o asa impresie dspre fotografie la sfarsitul acestui curs. Pentru mine a fost o adevarata experienta si in acelasi timp o provocare. Va admir efortul si munca extraordinara. Va multumesc pentru rabdarea oferita si pentru numeroasele informatii. Inca o data va spun ca acum privesc altfel aceasta arta.
Mult succes in continuare si toata stima pentru ceea ce faceti. "

Daniel Bulcu :

"Dupa acest curs am inceput sa vad cu alti ochi fotografia si sper sa reusesc sa pun in practica tot ce am invatat de la voi.
Va multumesc.
"

Gabi :

"Un foarte bun punct de plecare pentru cei ce vor sa invete aceasta meserie. "

Daniel Pavel :

"Am vrut sa iau caietul acasa pentru ca pur si simplu ar fi prea multe de spus. Nu stiu daca va fi cineva curios sa citeasca cuvintele mele, dar simt nevoia sa le scriu. Pentru mine pur personal, aceste 43 de zile au insemnat o experienta deosebita. Am invatat, mi-am clarificat si pur si simplu vad in fotografie, in urma acestui curs in domeniu f. important, o arta de sine statatoare, care merita studiata. Intr-un timp foarte scurt am invatat o multime de lucruri. De Dani si Ana ce sa spun... oameni intradevar deosebiti, cu foarte mult bun simt, interes pentru ceea ce fac, iar din punctul meu de vedere sunt de apreciat pentru faptul ca incearca sa invete pe cei interesati , multe trucuri din experienta lor. Nu a existat intrebare la care sa nu poata sa imi raspunda, iar mudul in care s-a raspuns intrebarilor noastre a fost mai mult decat ne asteptam.
As incheia aici deoarece va invit sa participati la acest curs si va veti da seama de ceea ce am scris. "

 

Multumim cursantilor pentru fotografiile de mai sus!