scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 58-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, noiembrie 2016 - ianuarie 2017

Portofoliul de fotografii realizat de Eduard Gergely

Portofoliul de fotografii realizat de Eugen Belivac

Portofoliul de fotografii realizat de Ioana Strebeli

Portofoliul de fotografii realizat de Andreea Albu

Portofoliul de fotografii realizat de Daniel Stefan

Portofoliul de fotografii realizat de Roberto Ciurariu

Portofoliul de fotografii realizat de Bogdan Dragusin

Portofoliul de fotografii realizat de Luana Ivan

Portofoliul de fotografii realizat de Veronica Marginean

Portofoliul de fotografii realizat de Daniela Mocean

Portofoliul de fotografii realizat de Sorina Otvos

Portofoliul de fotografii realizat de Catalina Nicu


Părerile cursantilor:

Giulia Strebeli:

"Oameni mari, gesturi marunte, cafea buna si biscuiti la Sibiu...
Daniel Bălţat

Acest text se adreseaza celor care au rabdare sa il citeasca...

In data de 12 noiembrie 2016 m-am asezat in sala de curs a Scolii de Fotografie Image Art din Sibiu urmand sa vin aici in fiecare weekend pana in data examenului care a avut loc in 19 ianuarie 2017. Am pornit la drum atat cu avant cat si cu retineri. Dupa un an plin de evenimente, in care nu am avut decat vreo doua weekenduri libere in perioada 28 mai - 7 noiembrie 2016, mi-am sacrificat perioada de odihna, weekendurile in familie, mi-am umplut sufletul de dor de casa si de copiii mei care ma conduceau si ma asteptau de fiecare data la autogara cu lacrimi in ochi si cu vesnica replica: "mami, cat mai tre sa pleci la scoala?" ramanand in bratele protectoare ale tatalui lor, iar eu cu noduri in gat, lacrimi ascunse si cu un suflet inghetat de atata dor, am pornit in aceasta calatorie!
O calatorie minunata in care am cunoscut oameni si locuri noi, peisaje si portrete insufletite de pasiunea lectorului nostru Daniel Baltat (teorie si practica foto) parfumate si finisate de lectorul Ana Vasiu (editare foto) iar apoi criticate constuctiv si apreciate de comisia din ziua examenului care ne-au dat calificativele evaluandu-ne atat cunostintele de teorie cat si portofoliile cu fotografii. Din aceasta comisie au facut parte doamna Flucsa Daniela Maria -presedintele comisiei de examinare, Daniel Baltat - lector si membru in comisie si Domnul Frederic-Gunther Nuss - membru in comisie si fotograf cu o experienta de peste 60 de ani in acest domeniu.
A fost o perioada obositoare pentru mine, solicitanta atat psihic cat si fizic, insa gesturile mici ale unor oameni mari au facut ca aceasta perioada sa imi ramana adanc tiparita in memorie si in suflet. Servirea ireprosabila a cafelei pe care o savuram in fiecare dimineata de curs, prajiturelele puse la discretie pe masa, gazduirea Anei si a lui Daniel, ma fac sa imi para rau ca s-a terminat. Dar s-a terminat frumos si am ramas cu prieteni pe viata, pe care ii voi stima si sustine mereu! Sunt mandra ca am cunoscut oameni de valoare, am avut colegi minunati si ca am avut oportunitatea de a face parte din Grupa 58 a celei mai bune scoli de fotografie din Romania - Scoala de Fotografie Image Art Sibiu!
Semnat: cursant Giulia Strebeli
Chat Conversation End "

Veronica Marginean:

"Țin să vă mulțumesc pentru răbdarea, încrederea, atenția și respectul împărtășit.
O super, duper, mega experiență.
Singurul regret este că nu v-am găsit mai devreme.
Vă mulțumesc din suflet și sper ca drumurile să nu se despartă aici.
A fost o plăcere. Pupici! "

Daniela Mocean:

"Dragi profesori Daniel și Ana,
Primul contact cu Scoala de Fotografie a fost un apel telefonic la care a raspuns Dani, iar vocea amabila mi-a dat increderea că am făcut alegerea corectă. De asemenea, descrierea detaliată a modalității de desfășurare a cursului, cât și fotografiile realizate de alți cursanți sunt un mare plus pentru site.
La fata locului am descoperit doi oameni cu adevarat pasionați de ceea ce fac, fapt care se vede în rezultatele cursanților: de la cunoștințe extrem de vagi legate de fotografie, am ajuns să realizez fotografii bine documentate. Mulțumesc pentru tot!
P.S. Cand ieșiți pe teren sau pe munte, dacă aveți chef, dați un semn și răspund prezent! :-) "

Soso (Sorina Otvos):

"Am făcut atâția ani de școală, am întâlnit poate că mii de oameni, dar profesori atat de "calzi" nu am mai întalnit. Felul vostru de a fi m-a facut sa ma deschid catre fotografie și editare si sa ma afund in ceea ce fac și (sper) in ceea ce voi face. Sunteti niste oameni exemplari, minunati si ceea ce imi place cel mai mult este ca puneti suflet in ceea ce faceti iar asta ma incanta foarte mult.
PS Alături de voi, și copilul vostru e un dulce! "

Cătălina Nicu:

"Prima dată când am venit aici mi-am dat seama că nu știam cu adevărat ce înseamnă fotografia. Mă bucur că am ales să particip la acest curs, am învățat foarte multe, am înțeles încă o dată de ce iubesc fotografia. Am avut șansa să întâlnesc oameni și fotografi minunați și toate acestea puse cap la cap sunt un câștig enorm pentru mine.
Mulțumesc pentru tot!"

Multumim cursantilor pentru fotografiile de mai sus!