scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 13-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, aprilie - mai 2010


Parerile cursantilor:

Vali :

"<<Am o tara si-un dor greu, sa ma vad o data zmeu.>>
Fraza de mai sus este o veche vorba de a mea, care se pare ca a primit contur, in momentul in care m-am decis sa fac acest curs. Zmeul se poate inlocui cu fotograf, pt ca acum nu doar ca imi place fotografia, acum o iubesc! o iubesc datorita voua, profesorilor mei, Dani si Ana.
Ati avut rabdare cu mine, cu noi toti, ne-ati indrumat pas cu pas si... ador ca sunteti perfectionisti. Sincer sa fiu, am fost socat de perfectionismul vostru, la inceput! dar! un mare DAR! mi-am dat seama ca in aceasta arta fotografica nu incape renumita vorba a romanului <<
lasa ca-i bine si asa!>>
Am constatat ca pentru prima data-n viata mea, eram nerabdator sa ajung la scoala! De fiecare data cand veneam la ore, eram curios, si din ce in ce mai curios! <<Oare ce ne invata azi? Waaaauuuuu! Super >>
Cel mai cu placere imi aduc aminte de ziua necazurilor, data de 17 mai 2010, cand... desi mi s-a rupt telescopul la masina, desi mi s-a ars becul de la plutitorul de benzina, desi am ramas fara benzina, am ajuns la scoala pe vapori de benzina, iar la 16:28 am fost prezent, cu 2 min. mai repede. Si totusi era prima si ultima data cand am ajuns asa tarziu la cursuri ;) La scoala voastra ii super! M-am simtit ca si acasa, tot timpul am avut parte de mici gustari si apa, ba mai mult nu am sa uit nici de dulceata de bujor, pt care va multumesc, si va multumesc si pt borcanul dedicat mie. Intr-adevar v-as scrie romane si nu imi ajunge acest caiet. Sunteti niste oameni deosebiti si va doresc cadre superbe si multa satisfactie si bucurie in suflet. Colegii mei? Super:):) Clasa perfecta! M-ati facut sa va iubesc! Va multumesc! "

Mark :

" A fost un curs interesant, la care mi-am aprofundat conustintele in domeniu.
Cat despre curs pot spune ca a fost splendid, nu am crezut vreo data ca am sa merg la scoala asa de interesat.
Ma bucur ca am cunoscut niste oameni de nota 10! si va multumesc pentru rabdarea acordata.
Sper sa ne mai intalnim!
"

Anca :

"- Un curs bestial, profesori de nota 20! -
Ptr. putinele dati cand abia asteptam sa merg la scoala, unde chiar daca stiam lucruri a fost foarte bine si benefic sa le aprofundez.
Lucruri noi, locuri noi si oameni super faini!
N-o sa regret niciodata ca am facut cursul, doar faptul ca nu l-am facut mai devreme."

Multumim cursantilor pentru fotografiile de mai sus!