scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 24-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, septembrie - octombrie 2011


Părerile cursanţilor:

Călin:

„În primul rând vă mulţumesc foarte mult pentru tot. Nu cred ca am devenit sau o sa devin fotograf dar cu ajutorul vostru am reusit sa privesc altfel fotografia.
Am invatat de la voi in aproape doua luni cat nu am invatat singur in aproape doi ani.
Ma bucur foarte mult ca am facut cursul si ca v-am cunoscut pe  voi. Sper sa mai pastram legatura si va astept prin Muntii Orastiei pe la cetatile dacice.”

Tudor:

Multumesc Dani si Ana pentru zilele frumoase petrecute in acest loc minunat, pentru tot ce m-ati invatat si pentru disponibilitatea din afara cursului.
Pentru toate acestea va fac cadou un trandafir.”

Cris(Mama Omida):

… asa cum va spuneam acum 3 luni, in formularul de inscriere, mi-am indeplinit un vis… am studiat fotografia… PASIUNEA mea CEA DINTAI… cu voi Dani si Ana… trebuie sa recunosc ca sunt fericita… am „umplut” golul cel mai gol…
GRUPA 24 cea mai faina pe care ati putut-o avea… oameni cu aceeasi pasiune, cu aceeasi daruire…
EU recunosc: tot ce stiu  despre fotografie STIU DE LA VOI si doar de la voi… faceam POZE acum … am invatat sa fac FOTOGRAFIE, MULTUMESC si sper sa va fac mândri intr-o zi…"

Cosmin :

"In primul rand as dori sa va multumesc pentru absolut toate zilele petrecute impreuna la curs, va multumesc pentru ca m-ati suportat tot acest timp. Sunt foarte fericit ca am cunoscut doi profesori si niste colegi de curs minunati care m-au facut sa uit de stres si de oboseala acumulata   in timpul  serviciului dinaintea cursului. Atunci cand am intarziat am „cubat” niste bani de care m-am bucurat foarte mult la sfarsit ptr ca au fost bineveniti (multumesc foarte mult acestei idei).
Anei ii multumesc mult pentru lectiile frumoase introductive in Photoshop, iar lui Dani ii multumesc de asemenea lectiilor predate. Nu in ultimul rand va multumesc rabdarii acordate mie si a celorlalti cursanti."

Catalin:

„Sapte saptamani in care timpul parca a zburat. Informatiile mai mult decat necesare, bine structurate si prezentate, au facut din noi niste mici fotografi. Ca atunci cand primii pasi iti dau avantul si bucuria de a fi „liber” .
Ana si Dani: oameni deschisi asa cum orice elev si-ar dori sa aiba in fata la catedra. Sunteti deosebiti si va doresc sa ramaneti mereu asa!
Multumirile nu pot fi exprimate in cuvinte!
Poate cel mai frumos mod de a va multumi ar fi acela de a va putea prezenta niste imagini care sa va incante sufletul si sa va umple inima de bucurie! Sa fiti mandri ca aici, cu voi am deprins indemanarea si „ochiul”! Ca aici, cu voi am facut PRIMII PASI!
Va multumesc si va doresc sa fiti mereu aceeasi oameni si prieteni adevarati!
Succese depline!!”