scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 56-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, septembrie-noiembrie 2016

Portofoliul de fotografii realizat de Maria Ghiliman

Portofoliul de fotografii realizat de Adela Constandin

Portofoliul de fotografii realizat de Antoaneta Ghitulescu

Portofoliul de fotografii realizat de Daciana Frățilă

Portofoliul de fotografii realizat de Elena Morariu


Părerile cursantilor:

Ioana:

"Draga Ana si Daniel,
Va multumesc pentru sansa de a deschide si intra intr-o lume care ma ajuta, ma implineste si imi coloreaza zilele.
Nu a fost o singura situatie , moment sau rugaminte a mea la care sa nu fi fost ajutata si sustinuta. Daca scoala voastra era un obiectiv, sigur era un 50mm, scoate "untul" din participanti.
Va multumesc"

Maria:

"Pentru dragii mei mami Ana si tati Dani,
No, a venit si sfarsitul de saptamana in care sa pot dormi dupa ora 8... Multumesc voua, oameni faini, pentru deosebita experienta pe care mi-ati oferit-o si sansa de a gusta plinatatea sentimentului de a trai emotia unei fotografii. O sa-mi lipsiti si voi si Dani Jr., dar cel mai mult imi va lipsi sentimentul de nerabdare dinainte de fiecare curs. Am venit insetata de a cunoaste si a experimenta si pot sa confesez ca inca nu ma simt satula, as mai absorbi din voi cel putin cat am absorbit pana acum. Cu siguranta am fost unice prin premiera unei grupe de 7 fete cucuiete si o sa va mai amintiti de noi, insa va asigur ca amprenta pe care v-ati lasat-o in noi si in viziunea naostra privind aceasta arta, ofera adevarata uncitate a conjucturii.
Multumesc, :)"

Toni:

" Draga Ana si Dani,
Ma bucur ca am ajuns la voi sa pot face lucrul care ma pasioneaza. Imi pare rau ca s-a terminat, chiar am venit cu mare drag in fiecare weekend si mi-a facut mare placere sa va cunosc. "

Daciana:

" Dragi profesori Ana si Dani,
Oameni frumosi intru totul, va multumesc in primul rand pentru rabdarea voastra si in al doilea rand pentru lucrurile importante pe care le-am aflat "tarziu" despre fotografie. Sunt foarte mandra ca v-am trecu pragul si inca o data
MULTUMESC; Va doresc tot binele din lume si la cat mai multi cursanti. "

Adela:

"Probabil ca un simplu multumesc nu poate surprinde recunostinta pe care o am pentru voi, dragi si frumosi oameni! Sa ramaneti mereu asa :-)"