scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 19-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din SIbiu, februarie - martie 2011


Parerile cursantilor:

Paul :

"Vreau sa va multumesc pentru toate lucrurile noi pe care le-am invatat in domeniul fotografiei pe parcursul acestui curs. Sunteti niste profi super. Am invatat multe lucruri care ma vor ajuta in viitor, in cariera mea ca fotograf. Am fost uimit sa aflu ca in fotografie "caii zboara". Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc si sper sa colaboram in viitor.
Va multumesc! ."

Rodi :

" In primul rand va felicit pentru prestatia cursului. Pentru mine, voi toti, ati fost ca si o a doua familie. De fiecare data cand inima a batut in pieptul meu, am trait o imensa placere, cea de a fi cu voi si cea de a descoperi fotografia. La acest curs am avut prilejul de a intalni persoane deosebite, speciale.
Pentru mine fotografia este ca si o femeie. Sunt femeie si de aceea vreau sa intelegeti aceasta comparatie, este greu de ghicit dar cu un minim efort o descoperi... sensibilitate, pasiune, contopire, toate sunt fotografie!
Dani si Ana va iubesc!
"

Liviu :

" O iesire din rutina si din obisnuit. Acest curs a insemnat foarte mult si imi doresc sa ajungeti sa cunoasteti cat mai multi oameni cu calitati asa cum sunteti voi, Ana si Daniel. Multumesc pentru informatiile impartasite si intr-un final sper ca si noi sa aducem o contributie la ascensiunea voastra. "

Daniel :

" Lucruri noi invatate, prieteni noi, un alt mod de a vedea lucruri din viata noastra. Toate acestea parca predestinat, s-au intamplat la inceput de primavara.
Multumesc pentru rabdarea si prietenia voastra!
"

Vali :

"Vreau sa va multumesc pentru tot, Sunteti niste oameni super. O super experienta."