scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie


A 35-a promoție a Școlii de Fotografie Image Art din Sibiu, februarie - aprilie 2013


Părerile cursanţilor:

Erji:
" Draga Ana si Dani,"

"Acest curs de fotografie a fost pentru mine una dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au intamplat in viata. Ma bucur enorm ca am avut onoarea sa va cunosc, sa fiu alaturi de voi si de colegii uniti de aceeasi pasiune, am invatat foarte multe... singurul meu regret este ca s-a terminat destul de repede si imi va fi foarte dor de voi si de tot ceea ce am facut aici impreuna la Scoala de Fotografie.
Va doresc multa sanatate si succes in continuare! Va imbratisez cu drag!"

Daniela M.:
" Draga Ana, Dani,"

"Multumesc frumos pentru experienta placuta, mi-ati inseninat zilele, ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc! Nimic nu e intamplator, nu?! Sunteti oameni frumosi!
Va pup cu drag!"

Mircea:
" Am fost foarte impresionat de ceea ce am invatat la acest curs de fotografie. Nu prea stiam mare lucru cand am inceput, iar acum am prins cate ceva. Foarte buna ca profesori Ana si Dani, au stiut sa ne explice foarte bine.
Va multumesc si va doresc numai bine!"

Mirela:
" Va multumesc pentru experienta minunata de care am avut parte pe toata perioada cursului! Cat mai multe cursuri cu succes!"

Cristi:
" Nu pricep prea tare la scris din cauza meseriei dar a fost o experienta extraminunata alturi de niste oameni deosebiti."

Marcel:
" Sincere aprecieri si multumiri pt tot ce-ati facut pt noi in acest timp. Multumesc pentru rabdarea si pasiunea cu care ne-ati invatat foto "

Andrei:
" Sunt dispus sa strabat si mai mul de 1500km in loc de 150km de la Brasov pentru ca a meritat mai presus de toate sa va cunosc pe voi dragi profesori si nu in ultimul rand pe minunatii colegi. "

Ciprian:
" Pe scurt multumesc tuturor si special profesorilor Ana si Daniel pentru tot si sper ca in viitor sa creati tot mai multe familii asa cum ati devenit voi pentru mine!
Am venit pentru o experienta si pentru a acumula mai multe cunostinte dar am plecat si cu o familie in suflet!
Va multumesc pentru tot! "

Cosmin:
" O experienta cu adevarat placuta, completata de o atmosfera primitoare si nu in ultimul rand profesionista. Ferlicitari d-lui Baltat si d-nei (:)) Ana,
Sper ca si pe viitor sa am ocazia si placerea sa particip la workshop-uri pe teme din cele mai surprinzatoare. "Vă mulţumim dragi cursanţi pentru fotografii şi pentru rândurile frumoase de mai sus şi pentru tot efortul pe care l-aţi depus pe toată perioada cursului!
Vă mulţumim!